Skip Navigation Links

Kazanmak İçin Değil Öğrenmek İçin Koş..

İskenderun Doğa Koleji Onursal Meclis Başkanı Atay Yıldız: Kazanmak İçin Değil Öğrenmek İçin Koş..

Kazanmak İçin Değil Öğrenmek İçin Koş.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğa Okulları eğitim öğretim yılına heyecanlı başladı. Yeni başarılara ve güzel bir geleceğe yelken açmak için Doğa Okulu’nda buluşan öğrencilerin heyecanı, velileri de sardı.
İskenderun Doğa Okulları’nın eğitim öğretim yılı açış konuşmasıyla büyük beğeni toplayan Doğa Koleji Onursal Meclis Başkanı Atay Yıldız, hedefleri daha ileriye taşımak ve hazırlanan projelerle işdünyasına ilham kaynağı olmaktan gurur duyduklarını söyledi. “Kazanmak için değil öğrenmek için koş” mesajı veren Atay Yıldız, “aldığın bu değerli eğitimle dünya insanı ol” mesajıyla da büyük alkış topladı. 
Eğitim sistemiyle özel okullar arasında farkını hissettiren Doğa Okulları’nın eğitim öğretim yılı açılışında “Yeni nesil eğitim modeli ile geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmeye çalışıyoruz.” Mesajı verildi. 
Teknolojik bir kuşağı eğitirken sisteme en büyük katkının Fen ve Teknoloji liselerini açmak olduğu belirtilen Doğa Okulları’nın 2017-2018 eğitim öğretim yılı mesajında, “ Doğa Koleji Fen ve Teknoloji liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrenciler bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler.” Şeklinde belirlenen yeni vizyon da öğrenci ve velilere aktarıldı. 
 
 
Kazanmak İçin Değil Öğrenmek İçin Koş..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet