Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünlü Kuaförlerin İskenderun Çıkarması

Dünyaca ünlü eğitmenleri İskenderun Ramada Otel’de kuaför meslektaşları ile bir araya getiren Yusuf Dıraz Organizasyon

Ünlü Kuaförlerin İskenderun Çıkarması

Gündem   A+a-

 
Dünyaca ünlü eğitmenleri İskenderun Ramada Otel’de kuaför meslektaşları ile bir araya getiren Yusuf Dıraz Organizasyon, muhteşem bir etkinliğe imza attı. İskenderun’un tanıtımına katkı sunanan etkinlikte, kuaför dünyasının kalbi İskenderun’da attı.
 
Dünyaca ünlü eğitmenler Saç Tasarım eğitimleriyle farkındalık oluştururken, kuaförler yeni trend kesimler hakkında bilgi sahibi oldu. Yusuf Dıraz’ın aylar süren etkili çalışmaları meyvesini verdi.
 
Programa katılan kuaförlere saç kesimi, topuz, örgü ve kişisel gelişim ve MicroBlading konularında eğitimler verildi. Türkiye’nin tanınmış kuaförleri eğitim vermekle kalmadı, uygulamalı saç tasarımlarıyla adeta şov yaptı.
 
Etkinlik kapsamında Almanya’dan Sinan Aydın, Bülent Başaran, Engin Yılmaz, Bülent Akıncı, Ahmet Aslantürk, Neşe Konker ve Gülsemin Demir izleyicilere bilgi paylaşımında bulunarak, mesleki katkılarıyla adeta büyüledi.
 
Etkinliğin Gala gecesi ise görülmeye değerdi. Ünlü sanatçı Fuat İnan’ın sahne aldığı gecenin sımsıcak atmosferi görülmeye değerdi. Fuat İnan, güzel sesiyle katılımcıları coşturdu.
 
Etkinliğin mimarı Yusuf Dıraz açıklamasında, “Burada kuaförlere birebir uygulamalı eğitimler verildi. Amacımız, ünlü kuaförlerin mesleki bilgi ve tecrübelerini diğer arkadaşlarımızla paylaşmaktı. Güzel bir etkinlik oldu. Katkı sunanan, emek veren, sponsor olan tüm kurum ve dostlarımıza teşekkür ediyorum“ dedi.
 
Geceye destek veren sponsorlara, eğitmenlere teşekkür plaketi verilirken, mesleki eğitim alan kuaförlere de belgeleri takdim edildi. Başarılı ve görkemli geçen geceye, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, işadamları Tahsin Öztekin, Sabahattin Uygun ve çok sayıda davetli ile kuaförler katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar