Skip Navigation Links

İskenderun'da Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Al bayrağımızı; Şerefim, namusum, her şeyim diyerek yere düşürmeden,

İskenderun'da Gaziler Günü Kutlandı

Gündem   A+a-

 
19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Al bayrağımızı; Şerefim, namusum, her şeyim diyerek yere düşürmeden, Cumhuriyetimizi kanlarıyla ve canlarıyla kurarak bugünlere ulaştıran aziz şehit ve kahraman gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, bu müstesna günü idrak etmenin kıvanç ve coşkusu içerisinde İskenderun'da çelenk sunma töreni ve gazi aileleri ile kahvaltılı sohbet etkinliği düzenlendi.
Gaziler Günü Anma programına; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli ve vatandaşlar katıldı.
19 Eylül 2017 Salı günü saat: 10.00’da Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği ile Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çelenklerinin Ata’mızın manevi huzuruna sunulmasının akabinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.
 
Gazi Şükrü Altay tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapılmasının ardından, İskenderun Anadolu Lisesi 11.Sınıf Öğrencisi Hasan Hüseyin Korkmaz tarafından coşkulu bir şiir okundu.
 
Çelenk sunma töreninin müteakibinde; İskenderun Askeri Gazinosu’nda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda protokol üyeleri ile şehit aileleri ve gaziler hoşsohbet ortamında bir araya gelerek bu müstesna günün manevi hissiyatını paylaştılar.
 
Kaymakam Soytürk, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz ile yakından ilgilenerek, masalarını tek tek ziyaret edip, bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha minnet ve şükran duygularını ifade etti.
 
19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı kapsamında İskenderun'da gerçekleştirilen etkinlikler vesilesiyle; Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ruhu ile devlet ve millet kenetlenmesi bir kez daha pekişerek gözler önüne serildi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet