Skip Navigation Links

Tek Hedef Başarı...

Eğitimde Tek sloganı ile çıktıkları yolda 4 yılda yüzlerce öğrenciyi Türkiye'nin en başarılı liselerine

Tek Hedef Başarı...

Gündem   A+a-

 
Eğitimde Tek sloganı ile çıktıkları yolda 4 yılda yüzlerce öğrenciyi Türkiye'nin en başarılı liselerine ve üniversitelerine yerleştiren Tek Okulları yeni başarılar için Tek Kampüs Okullarında eğitime start verdi.
Eğitimde TEK sloganı ile İskenderun, Payas ve Dörtyol'da 4 yıldan bu yana yüzlerce öğrencisini Türkiye'nin en iyi lise ve üniversitelerine uğurlayan Özel Tek Okulları Kampüs'te birleşerek bölgenin Eğitim'de markası oldu.
İskenderun, Payas ve Dörtyol'dan sonra Arsuz ilçesi Karaağaç bölgesinde inşa ettiği okul ile İskenderun ve Arsuz bölgesinin ilgi odağı haline gelen Tek Kampüs Okulları 2017-2018 Eğitim Öğretim hayatına başladı. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi ve Fen lisesi olarak eğitim vermekte olan Tek Kampüs okulları fiziki alanı ve teknolojik donanımı ile fark yaratmasının yanı sıra okulun bulunduğu coğrafi konum eğitim için oldukça avantaj sağlıyor.
2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin ilk gününde düzenlenen törende okul orkestrası ve korosunun verdiği konser büyük ilgi gördü. Öğrencilerin olduğu kadar velilerinde ilk gün heyecanını yaşadıkları Tek Kampüs okullarında düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ardından istiklal marşımızın okunması ile başladı. Sunumların İngilizce ve Türkçe olarak yapıldığı törende konuşma yapan Lise ve ortaokul Müdürü Eren Dağtekin öğrencilere ve ailelerine önemli mesajlar verdi. Dağtekin şöyle konuştu " Bölgemizde hatta ülkemizde, olabilecek en iyi eğitimi,mütevazi karşılıklar ile vermeyi amaçlayan kurumumuz ,her ne kadar özel okul statüsünde ise de bu yönüyle aslında her açıdan hepimizin okuludur. Dolayısı ile bu durum okulumuzu her yönü ile sahiplenmemiz gerektiği gerçeğini ortaya koymaktadır. Okulumuz okul aile birliği diye anılan tanım çerçevesinde aslında öğrencisi ,öğretmeni, velisi hatta kurucumuzdan tüm personelimize kadar her biri diğerinden kıymetli, bilgili görgülü, değerlerine sahip çıkan,ülkesine hatta tüm insanlığa yararlı bireyler yetiştirecek olan aydınlık yuvasıdır. Okulumuzda çağdaş Atatürkçü bir anlayışla , milli ve manevi değerlerimize , tüm insanlığı kapsayan evrensel değerlere en az akademik çalışmalarımız kadar öncelik vermek ,olmazsa olmaz uygulamalarımızın en başında gelmektedir. Bizler Tek Kampüs okulları öğretmenleri olarak üzerimize düşen görevleri tam bir biçimde eksiksiz yapmak gayreti içinde olacağız. Yeni eğitim yılımızın öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerken bu okulu bizlere kazandıran başta kurucumuz Yılmaz Tunç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından okul korosu ve orkestrası müzik öğretmenleri Ethem Yavuz ,Ercüment Göktepe ve Sinem Kazan önderliğinde okul marşının da yer aldığı bir konser verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet