Skip Navigation Links

Tarihinde İlk Kez Siyah Kuşak,Dan ve Hakemlik Sınavı Yapıldı

Tarihinde ilk kez Budo Kaido Kyokushin Siyah Kuşak, DAN ve Hakemlik sınavı Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Tarihinde İlk Kez Siyah Kuşak,Dan ve Hakemlik Sınavı Yapıldı

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesinin ortak organizasyonuyla Akdeniz Bölgesini temsilen tarihinde ilk kez Budo Kaido Kyokushin Siyah Kuşak, DAN ve Hakemlik sınavı Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
Daha önceden Tekvando da siyah kuşak sahibi olan ilçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Budo Kaido Kyokushin Karate Siyah Kuşak 1.Dan Sınavını tam puan alarak kazandı.  Daha önce de tekvandoda siyah kuşağı olan Kaymakamımızın yeni kuşağını Kırıkhan Belediye Başkanı ve Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte Milli Takımlar Hocası Ali Çeltik bağladılar.  
Başkan Yavuz Kuşak Bağlama töreni sonrasında yaptığı açıklamada;
“Kırıkhan’da ilk kez böyle bir organizasyon yapılmasından dolayı ilçemizin tanıtımı adına hem gururluyuz hem de mutluyuz. Sporun yaşının olmadığını bir kez daha kanıtlayan Sayın Kaymakamımızı tebrik eder, bundan sonraki spor yaşamında başarılar dilerim. Ayrıca gençlerimizi sokaklardan spora yönlendirmemizin faydalarını her geçen gün daha da yakından şahit oluyoruz. Önümüzdeki süreçte gençlerimiz için spor aktivitelerinin en yoğun olduğu bir süreç yaşayacağız.  Geleceğimizin gençlerinin başarılarını hepimiz yürekten alkışlayacağız. Aynı zamanda ilçemiz her branşta sporların yapıldığı ev sahibi ilçe olmanın gurunu yaşayacak.” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet