Skip Navigation Links

Aziz Yazar: “Numune Park, İskenderun’un Kazanımıdır”

İskenderun’a kısa süre önce sosyal mekan olarak kazandırılan Numune park, ailelerin uğrak yeri oldu.

Aziz Yazar: “Numune Park, İskenderun’un Kazanımıdır”

Gündem   A+a-

 
İskenderun’a kısa süre önce sosyal mekan olarak kazandırılan Numune park, ailelerin uğrak yeri oldu. Prime mall karşısındaki Redkit aile nargile ve çay bahçesine Hatay eski milletvekili Aziz Yazar ve İskenderun eski belediye meclis üyesi Mesut Yükşekbaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzun süredir atıl durumda olan parkın işletmeciliğini yapan Selim ve Barış Oğuz kardeşler , ziyarete ev sahipliği yaparken tesisin kente kazandırılmasında emeği geçen Başkan Seyfi Dingil’in katkısı sohbette dile getirilerek teşekkür edildi.
 
İşletmeci Selim Oğuz  “Atıl durumda olan bir yeri bu duruma getirmek gerçekten çok zor oldu ama değdi halkımıza en iyi hizmeti vermek için çabalayacağız tüm halkımızı ailesiyle birlikte buraya davet ediyoruz. Herkesin akşamları gelip stres atacağı bir mekanı halkımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tesisin halkımıza açılmasında emeği geçen Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. 
 
Aziz Yazar ise bu parkta  insanların gönül rahatlığıyla gidebileceği bir mekana dönüştürülmesini memnunlukla karşıladıklarını ifade ederek “İşletmeci Selim Oğuz’un cesur ve fedakar girişimi diğer özel sektörlere örnek olmalıdır. İskenderun’un bu tür sosyal kazanımlara ihtiyacı vardır” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet