Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emeğin ve Emekçinin Yanındayız

Kısa adı İsçeid olan İsdemir çalışan ve emekliler derneği başkanı Ahmet Keven ve yönetim kurulu üyeleri,CHP İskenderun ilçe örgütüne nezaket ziyaretin

Emeğin ve Emekçinin Yanındayız

Gündem   A+a-

 Kısa adı İsçeid olan İsdemir çalışan ve emekliler derneği başkanı Ahmet Keven ve yönetim kurulu üyeleri,CHP İskenderun ilçe örgütüne nezaket ziyaretinde bulundular.
 
CHP ilce başkanı Yusuf Mansuroglu ve yöneticiler tarafından karşılanan İsçeid heyeti; çalışanlar ve emeklilerin hakları ile hisse paylaşımı gibi karşılaştıkları sorunları  dile getirdiler.
 
Olumlu ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette CHP'ye her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirten başkan Ahmet Keven "CHP emek ağırlıklı bir parti. Hak ve menfaatlerimizin korunması noktasında destek bekliyoruz. Bugüne kadar gözardı edilen emekli ve çalışan üyelerimizin sorunlarına sahip çıkarak sesimiz olacaklarına inaniyoruz"dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti beirten CHP iskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroglu hak arama mücadelesinde tüm çalışanların yaninda olduklarını ifade ederek "Her zaman Emeğin ve emekçinin yanındayız. Gerek ilçe örgütümüzün gerekse bölge milletvekillerimizin desteği her zaman sizinledir. Hisse paylaşımı konusundaki haklı ve hukuksal mucadelenizi destekliyoruz. Iscinin alın teri en büyük değerdir"diye konuştu...
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar