Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Şehir Tiyatrosu Samandağlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

'Mahallede Şenlik Var' projesinin yeni adresi Samandağ Belediyesi oldu.

HBB Şehir Tiyatrosu Samandağlılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve birbirinden renkli gösterileri Hatay halkı ile buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu’nun yeni adresi Samandağ ilçesi oldu.
Geleceğimizin teminatı olan çocukların sanatı sevmeleri, doğru bilinçlendirilmeleri, eğlenerek öğrenmeleri amacıyla birbirinden renkli gösterilere imza atan HBB Şehir Tiyatrosu, 14 Eylül Perşembe günü saat 1800’da Samandağ Şeyh Hıdır Alanı’nda sahne aldı. 7’den 77’ye herkesin yoğun ilgi gösterdiği oyunda minikler birbirinden eğlenceli dakikalar yaşarken HBB Şehir Tiyatrosu ekibi ayakta alkışlandı.
Vatandaşlarda unutulmaz bir gece yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu ekibi,  “Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinin gelecek günlerde Hatay’ın diğer ilçelerinde de devam edeceğini açıkladı.
Mahallede Şenlik Var oyunun izleyenler yaşadıkları eğlenceli dakikalardan sonra çocuklarına sanatı sevdiren onların eğlenerek öğrenmelerine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a ve Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan tiyatro ekibine teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar