Skip Navigation Links

Türkiye’den Romanya’ya Dostluk Köprüsü

27 Ağustos-5 Eylül 2017 tarihleri arasında Romanya’nın Horezu şehrinde gerçekleşen Belen Kaymakamlığı

Türkiye’den Romanya’ya Dostluk Köprüsü

Gündem   A+a-

 
27 Ağustos-5 Eylül 2017 tarihleri arasında Romanya’nın Horezu şehrinde gerçekleşen Belen Kaymakamlığı ve Romanya-CPDIS derneğininortaklığında Erasmus+ “N(E+)tworking” adlı gençlik değişimi projesine Kaymakamlık Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM liderliğinde 9 üniversite öğrencisi katıldı.
 
Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM; Projeye İtalya, İspanya, Bulgaristan, Türkiye ve ev sahibi Romanya ile birlikte toplamda 5 ülkeden 45 gencin 9 gün boyunca  çeşitli aktivitelerle beyin fırtınası oluşturup bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ayrıca proje kapsamında katılımcı ülkelerin çevre, ağ kurma, eğitim sistemi, iş fırsatları ve işe alım süreci hakkında ingilizce çalışmalar ve canlandırıcı aktiviteler yapıldığı için gençlerin ilerde karşılaşacakları zorluklar hakkında fikir sahibi olacağını belirtti.
 
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN ise yurt dışına giden gençlerin ufuklarının gelişeceğini ve hayata bakış açılarının değişeceğini belirtti.Erasmus+ projelerinin ülkemizin tanıtılmasında ve diğer ülke gençleriyle kurulan dostluklar açısından çok önemli rol oynadığını belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet