Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Belediyesi, Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Belen Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yoluyla yol süpürme aracı aldı.

Belen Belediyesi, Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Belen   A+a-

  Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Bölge Milletvekillerinin çalışmalarıyla Belen’e kazandırılan tam donanımlı yol süpürme aracı, Belen Belediyesinin önünde düzenlenen törenle araç filosuna katıldı.
Düzenlenen programda konuşma yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, katılımlarından dolay sayın muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bizleri bu güzel günde yalnız bırakmadığınız için, şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.
İlçemize bir araç daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Yüce Rabbim kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. İlçemiz Belene 1994 ile 2014 yılları arası yeni araç alınmamış, rahmetli şevket çalışkan amcamızın aldığı araçlarını kullanıyorduk. Bizler 2014 yılında başkanlığa gelmemizden itibaren, Rabbime şükürler olsun 3 adet büyük çöp arabası, bir kamyon, bir arazöz, bir iş makinesi, bindiğim makam aracım ve şu anki 350 bin lira civarında olan IVECO marka yol süpürme aracının aldık, Allah hayırlı uğurlu etsin, hayırlı görevler nasip etsin, önümüzdeki süreçte de belediyemize kazandıracağımız araçlarımız var, buradan Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Bölge Milletvekillerimize ve Hükümetimize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Konuşmasının ardından asfalt çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendiren Başkan Vurucu; Altyapı çalışmalarının biten kısımlarında asfalt çalışmalarımız devam ediyor, bugün veya yarın başlayarak gedik bölgemizin alt kısmında küçük bir bölgemiz kaldı, bir haftaya orayı bitirip çalışmalarımızı tamamlayacağız, böylelikle İssume, Gedik ve Halil Bey Mahallemizde çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Şu anda Derebahçe mahallemizde altyapı çalışmaları var, inşallah bir an önce bitirirler ve bizlerde orada yaşayan vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarırız diyor; hepinize buraya gelerek programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, ifadelerini kullandı.
Programın devamında, Tosyalı Camii imamı Hüseyin Sürmeli tarafından yapılan duanın ardından kurban kesimi gerçekleşti. Programın bitiminde Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu tebrikleri kabul etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş