Skip Navigation Links

Belen’de Gençler Kararlı !

Belen’de Gençler Kararlı ! Hastane İçın Sosyal Medyada Çığ Gibi Büyümeye Devam Eden Tepkiler …

Belen’de Gençler Kararlı !

Gündem   A+a-

 
Belen’de Gençler Kararlı ! Hastane İçın Sosyal Medyada Çığ Gibi Büyümeye Devam Eden Tepkiler …
 
Hatay’ın Belen ilçesinde halkının hastane talebi, tüm kesimler tarafından da büyük destek görmeye başladı. Geçtiğimiz seçimlerin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen bu konuda hiçbir çalışma yapılmamış olması Belen halkında ciddi rahatsızlığa neden oldu.
 İmza kampanyası ve ev gezmeleri ile başlayacak olan  hastane  için kollar sıvandı ve Belen’de gençlerin sesi olarak basın açıklaması yapan Ekrem Doğan,  Belen’de 2014 seçimlerinde hastane için söz veren dönemin bakanlarından ses çıkmaması ve milletvekillerinin yasa gereği hastane yapılamaz sözleri birbiri ile tutarsız olduğunu görmezden gelmek mümkün değildir. Kumlu ilçesinde dahi 60 yataklı hastane olmasına rağmen, trafik yoğunluğunun en fazla olduğu ve nüfusu itibariyle de hastane hizmetini hak eden Belenliler’e haksızlık ediliyor.
 
Siyasiler verdikleri sözü tutmalı ve Belen’e vaat edilen hastane projesi en kısa zamanda hayata geçirilmelidir.  Seçim meydanlarında verilen vaatlerin yine meydanlarda kaldığı görüldüğünden, önümüzdeki seçimlerde vaatlerin karşılık bulmadığı Belen’de halk gerekli yanıtı verecektir! “ dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet