Skip Navigation Links

Belen'de Zortukoğlu'nun projeleri konuşuluyor.

Zekasız kuvvet; yıkabilir fakat yapamaz

Politika   A+a-

Demokratik Sol Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Veysal Karani Zortukoğlu, Belen’in tüm sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, emekli öğretmen olarak da bölgeyi çok iyi bildiğini 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı ziyaretinde anlattı.
Belen’de yapılması gereken çok önemli işler ve projeler olduğuna dikkat çeken Emekli Öğretmen Veysal Karani Zortukoğlu, “İl Genel Meclisi’nde halkın hakkını hukukunu koruyacak birileri olduğu müddetçe, o memleketin kalkınmaması mümkün değildir. Yaylasıyla, havasıyla, suyuyla Belen’in turizm yatırımlarıyla desteklenmesi ve tarım alanında ciddi projelere ihtiyaç duyduğunu anlatıyoruz. Elimizde projeler var. İl Genel Meclisi’nde bunları ısrarla gündeme getirip ödenek çıkarılmasını sağlayacağız” dedi.

Veysal Karani Zortukoğlu kimdir?
01.01.1955 Hatay doğumluyum.İlköğretimimi köyüm Topboğazı’nda orta öğrenimimi Kırıkhan, yüksek öğrenimimi de Hatay Eğitimde tamamladım.
1976 yılında öğretmenliğime başladım. 2006 yılında İskenderun Yahya KEMAL BEYATLI İlköğretim Okulu’ndan emekli oldum. 1986-1990 yıllarında siyaset yaptım.TOPBOĞAZI göletimizin proje ve yapımında fikir ve emeklerim olmuştur.Tarım Kredi Kooperatifi kurucusu ve başkanlığı ile Topboğazı’nda çiftçilikle uğraştım.
2007 seçimlerinde DSP’den aday adaylığı müracaatım söz konusu olup, modern yöresel tarım ile ilgili düşünce ve projeleri ,halkımızla programlayıp hayata geçireceğiz.
Güzide ilçemiz Belen’imizi kuramcımız;rahmetli Bülent Ecevit’imizin düşüncesi ışığında ;Tarım,Turizm CENNETİ yapmaya halkımızın fikirleriyle gerçekleştireceğiz.Halkımızın Hakkı Hakça zenginliğe taşıyacağız.
En derin selam ve sevgilerimle
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet