Skip Navigation Links

Alper Volkan ile Büşra Mutluluğa Yelken Açtılar!

Alper Volkan Karpuz ile Denizli’nin en güzel ve hanımefendi kızlarından Büşra Örücüoğlu muhteşem bir düğün töreni İle dünya evine girdiler.

Alper Volkan ile Büşra Mutluluğa Yelken Açtılar!

Magazin   A+a-

 İskenderun’un yakışıklı, beyefendi ve karizmatik gençlerinden Alper Volkan Karpuz ile Denizli’nin en güzel ve hanımefendi kızlarından Büşra Örücüoğlu muhteşem bir düğün töreni İle dünya evine girdiler.
İskenderun Mirandos düğün salonunda nezih davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen nikâh yemeğinde çiftler salona İzmir Marşı eşliğinde girerek büyük bir coşku ve alkışla karşılandılar. Davetliler huzurunda gerçekleşen nikâh merasiminin ardından düğün pastasını da keserek mutluluğa yelken açan genç çiftin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yakışıklı damadın babası işadamı Nihat Karpuz ve annesi Sevcihan Saygılı Erdil’in yanı sıra, Karpuz ailesi, Saygılı ailesi, Erdil ve Örücüoğlu ailesinin fertleri bu tatlı heyecanı ve sevinci birlikte paylaşarak düğüne ev sahipliği yaptılar. 
Hafta sonunda, sıcak bir yaz akşamında gerçekleşen nezih düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri ve dostları yalnız bırakmadılar. İskenderun’un sevilen simalarından işadamı Nihat Karpuz’un sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi. Yakışıklı oğlu Alper Volkan’ın düğününde dostlarıyla yakından ilgilenen Baba Nihat Karpuz’u güzel eşi Çiğdem hanım ile evlatları Berkan, Kutay ve Efe ile sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadılar. 
Yakışıklı damat Alper Volkan ve güzel gelin Büşra konukların masalarına giderek tek tek hoş geldin dediler, birlikte hatıra fotoğrafları çekildiler. Düğün Pastasının kesiminin ardından gelin ve damat tarafından beyaz güvercinlerin uçurulması ve havai fişek yerine rengârenk dilek fenerlerinin havaya bırakılması geceye ayrı bir güzellik kattı. 
Canlı müzik eşliğinde danslar ve oyunlarla sahnede coşku ve sevinç dolu anlar yaşandı. Damat Volkan’ın misafiri olarak İskenderun’da bulunan ünlü tiyatro sanatçısı Deniz Oral da davet üzerine sahneye çıkarak güzel yorumuyla seslendirdiği birkaç eserle dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Davetlilerin coştuğu düğünde genç çiftin pozitif enerjileri, damadın yakışıklılığı ve gelinin güzelliği göz kamaştırdı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen düğün töreninde dost akraba ve yakın davetliler bu mutluluğu paylaştılar. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca davetliler gönüllerince eğlendiler. 
Hayatlarını birleştirerek bekârlığa veda eden Büşra ile Alper Volkan Karpuz’un heyecanlı mutluluğu çevrelerine yansıdı. 8.Gün Haber Web Tv ve 8.gün Gazetesi olarak bizler de dünya evine giren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.   
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet