Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

2017 Spor Kursları Tamamlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) başarılarının meyvelerini topluyor.

2017 Spor Kursları Tamamlanıyor

Spor   A+a-

 Hatay’ın aydınlık geleceği için kentin dört bir yanında kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu alanlardaki başarılarının meyvelerini topluyor.

HBB tarafından gerçekleştirilen ve her yıl okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz spor kursları bu yıl da görkemli bir şölenle sona eriyor.

Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi açıldığı günden beri kent genelinde binlerce öğrenciye ev sahipliği yaparak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, onları sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek için kendi alanlarında profesyonel hocalar eşliğinde spor yapmalarını ve eğlenmelerine katkı sağlamaktadırlar. Bu düşünceler doğrultusunda eğitim öğretim yılının bitiminde açılan yaz spor okullarında onların bir sonraki eğitim ve öğretim yılına bedensel ve zihinsel olarak hazır başlamaları için faaliyette olan 2017 spor kursları HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılımıyla tamamlanıyor.

13 Eylül Çarşamba günü saat 14.30’da HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek olan kapanış törenine tüm kursiyer ve velilerin davetli olduğunu belirten HBB yetkilileri, belirlenen noktalardan ücretsiz servis imkânı ile ulaşım sağlanacağını ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar