Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlere Önem Veren Başkan

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, üniversite kapısını aralayan Arsuzlu gençlerle gecede buluştu

Gençlere Önem Veren BaşkanWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2017Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda başarıya ulaşarak üniversitede okumaya hak kazanan ilçe genelindeki öğrenciler için okullarına gitmeden önce  'Hayata merhaba' partisi verdi.  İsos Otel'de düzenlenen ve Arsuz'daki başarı tablosunu gözler önüne seren gecede  Başkan Culha, öğrencilerle birlikte Arsuz Belediyesi logolu  üzerinde de 'Üniversite hayatınızda başarılar' yazan yaş pastayı alkışlarla kesti. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı gecede Başkan Culha, öğrencilerle hem kendi eğitim hayatından örnekler verdi, hem de  geleceğe yönelik hedefleri hakkında sohbet etme fırsatı buldu.
 

"Geleceğimize ışık saçacaksınız"

Başarı tablosunun kendisini gururlandırdığını belirterek, öğrencilere üniversite yaşamına dair önemli tavsiyelerde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Bugün üniversiteye gidecek olan bazı genç arkadaşlarımızla birlikteyiz. Bazıları diyorum çünkü okullar açıldı, çoğu öğrencimiz okullarına gitti. Yükseköğretimde, yeni eğitim hayatı diyeceğim çünkü üniversite farklı bir eğitim hayatı hepinize başarılar diliyorum. Geleceğimize ışık saçacak olan siz gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz" dedi.
 

Başkan Culha'ya teşekkür

Arsuz Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği ücretsiz LYS Kursları Sosyal Sorumluluk Projesinin mimarı CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış da, LYS'ye yerleşen öğrencileri ile birlikte katıldığı gecede eğitime verdiği destekten, gençlere verdiği önem ve duyduğu güvenden, her daim yanlarında yer almasından ve yoğun geçecek olan eğitim temposu öncesi düzenlediği gençler için düzenlenen geceden dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür etti. 
Oldukça samimi bir ortamda ve müthiş bir atmosferde gerçekleşen gecede ayrıca üniversite öğrencileri arkadaşları Gizem Berkyürek'e yaş pasta ile sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.
 
 
 
 
 
Gençlere Önem Veren Başkan videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş