Skip Navigation Links

Kırıkhan'da Altyapı Sorunları Bertaraf Ediliyor

HATSU, Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında ortaya çıkan altyapı problemlerini bertaraf etme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Kırıkhan'da Altyapı Sorunları Bertaraf Ediliyor

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında ortaya çıkan altyapı problemlerini bertaraf etme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

İl genelinde ortaya çıkan kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturma adına ekiplerin seferber olduğunu hatırlatan Genel Müdürlük, Yeni Mahalle Turgut Reis Sokak’ta deforme olmuş ana muayene bacalarının onarıldığını ve tıkanan bacalarında kanal açma aracıyla temizlendiğini aktardı.

Cumhuriyet Mahallesi İrfan Önal Caddesi’ndeki ana muayene bacalarında yaşanan taşmalara da müdahale edildiğini ve kötü kokulara son verildiğini aktaran İdare, naylon poşet, plastik bardak, çocuk bezi gibi katı atıkların temizlenmesiyle birlikte hattın normale döndüğünü kaydetti.

Yürütülen özverili ıslah çalışmalarıyla birlikte mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını vurgulayan HATSU, söz konusu çalışmalarda 2 kepçe, 2 kanal açma aracı ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet