Skip Navigation Links

Dörtyol Belediyesi ile Türkav’dan Piknik ve Müzik Şöleni

Dörtyol Belediye Başkanlığı ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı tarafından bu yıl da ortaklaşa düzenlenecek olan

Dörtyol Belediyesi ile Türkav’dan Piknik ve Müzik Şöleni

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Belediye Başkanlığı ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı tarafından bu yıl da ortaklaşa düzenlenecek olan 19. Geleneksel Piknik ve Müzik Şöleni 10 Eylül Pazar Günü Kuzuculu Zübeyde Hanım Parkında gerçekleştirilecek.
Her yıl Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı tarafından Mayıs ayında düzenlenen piknik ve müzik şöleni bu yıl hava muhalefeti nedeniyle eylül ayına ertelenmişti. Dörtyol Belediyesi ile birlikte düzenlenecek olan 19. Geleneksel Piknik ve Müzik Şölenine bu yıl Mustafa Yıldızdoğan ve Dörtyollu İlyas Öztürk'ün katılımı ile gerçekleşecek.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından yapılan açıklamada “ Her yıl Dörtyol Belediyesi ve TÜRKAV ile ortaklaşa düzenlediğimiz piknik ve müzik şölenimizin bu yıl 19'ıncısını gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz üzere bu mayıs ayında gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz hava muhalefeti nedeniyle eylül ayına ertelenmişti. 10 Eylül Pazar Günü Kuzuculu Zübeyde Hanım Parkında düzenlenecek olan etkinliğimize Dörtyollu İlyas Öztürk kardeşimiz ile konuk sanatçımız  Mustafa Yıldızdoğan katılımı ile birlik ve beraberliğimizin pekiştirmek ve bu güzel etkinlikte beraber olmak adına tüm Hataylı hemşehrilerimizi davet ediyorum. İnşallah her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu bir program geçireceğimize inanıyorum.” Dedi.
Gerçekleşecek etkinlik sabah 10.30'da piknik programı ile başlayarak 13.30 program açılışı ve konserle gün boyu devam edecektir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet