Skip Navigation Links

Payas Kaymakamı Kılınçkaya’dan Duygulu Veda

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine tayini çıkan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde bir veda yemeği verdi.

Payas Kaymakamı Kılınçkaya’dan Duygulu Veda

Gündem   A+a-

 Payas Kaymakamı olarak 2014 yılından beri başarıyla sürdürdüğü görevi sona eren Kaymakam Hakan Kılınçkaya; yeni görev yeri olan Çanakkale’nin Gelibolu İlçesinde göreve başlayacak. Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde verilen veda yemeğine  Hatay başta olmak üzere; Adana, Mersin ve Osmaniye’den yüzlerce davetli katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; Kaymakam Hakan Kılınçkaya’nın  çalışmalarıyla Payas’a çok şeyler kattığını, oy birliğiyle aldıkları bir kararla onun fahri hemşehriliğini onayladıklarını belirtti.  Bekir Altan, ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’nı takdim ederken; Payas’a verdiği emeklerden dolayı  Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya teşekkür etti.
Yemekte bir veda konuşması yapan Hakan Kılınçkaya gelen davetlilere; ‘’ Artık Çanakkale Gelibolu’da da bir eviniz olduğunu unutmayın. Sizleri oralara bekliyorum’’ dedi. Payas’ın ilçe olmasında verdiği çabalar nedeniyle Bekir Altan’a atıfta bulunan Kaymakam Kılınçkaya ona teşekkür ederek Payas’a emeklerinden dolayı bir  şükran plaketi sundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet