Skip Navigation Links

Biz Birlikte Türkiye’yiz

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu:Biz Birlikte Türkiye’yiz

Biz Birlikte Türkiye’yiz

Belen   A+a-

 Tarihten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapan, farklı inanç ve kültürlerin bir arada huzur içinde yaşandığı ilimizde, kıymetli bayram günlerini birlik ve beraberlik içersinde huzurla yaşanabileceğinin göstergesi olmuştur.
Tüm kültürlerde ve tüm inançlarda bayramlar insanların sevinçlerini paylaştığı, dargınlıkların unutulduğu güzel günlerdir. Bugün de bu güzelliklerden birisi olan Gadir-i Hum Bayramı’nı, Alevi kardeşlerimizle huzur içinde yaşıyoruz.
Ülkemizde son günlerde yaşanan gelişmeler, saygı ve sevgi ile birlik içinde olmayı gerekli kılıp, kardeşçe birbirimize kucaklaşmayı başarabildiğimiz nispette, güçlü olacağımızı kendi huzur ve mutluluğumuzu, ülkemizin geleceğinde gördüğümüz takdirde, her şeyi başarabileceğimiz gözler önündedir.
İlimiz etnik, kültürel ve dini yapısı gereği, farklı etnik yapıların bir arada yaşaması yüzyıllardır bir arada yaşamamıza ve hoşgörünün gerçekten vücut bulduğunun göstergesidir. Bugüne kadar yaşattığımız hoşgörünün bizden sonraki kuşağa daha güçlü bir şekilde aktarılması temennimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerimizde, tüm Alevi vatandaşlarımızın Gadir-i Hum bayramını kutlar sevdikleri ile beraber sağlık, huzur ve afiyet içersinde nice güzel bayramlar dilerim.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet