Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol Esnafı Başkan Savaş ile Mutlu

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,esnaf, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Dörtyol Esnafı Başkan Savaş ile Mutlu

Dörtyol   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentin ekonomik dinamiklerini sürekli kılmak amacıyla esnaf, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
7 Eylül Perşembe günü Dörtyol Toptancılar Hali esnafları bir araya gelen Başkan Savaş, esnafın ekonomik hayatta yaşadığı sorunları ve bu sorunlara üretilecek çözüm önerilerini masaya yatırdı. 
Gerçekleşen ziyarette Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için gelecek tüm fikir ve önerilere açık olduğunu belirten Başkan Savaş, HBB’nin ürettiği ve hayata geçirdiği her projenin Hatay halkının refah ve mutluluğu adına atılan en somut adımlar olduğunu belirtti. 
Esnafın yaşadığı maddi ve manevi tüm sıkıntılara sırt çevirmeden kulak verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Savaş, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Hatay’ın parlak geleceği ve güzel yarınları için bir arada çalışacağız. Kentimizin tanıtımı için attığımız adımların karşılığını alacağız ve bununla birlikte esnafımız, çiftçimiz, zanaatkârımız yeniden gülecek” dedi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar