Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Seyfi Dingil Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunuyor alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor.
 
Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil,” Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz” dedi.
 
Haftanın belirli günlerinde STK, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini gelenekselleştiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil vatandaşlarla ve esnafla bire bir görüşmeler yapıp talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinliyor.
 
Düzenli olarak esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, son olarak doktorlar caddesinde esnafı ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.
 
Esnaf ziyareti sırasında gördüğü vatandaşların da elini sıkarak selamlaşan Başkan Seyfi Dingil, onların da sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi.
 
Esnaf ve vatandaşlardan kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili müdürlere talimatlar veren Başkan Seyfi Dingil’in bu davranışı esnafın da takdirini topladı.
Başkan Seyfi Dingil, esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri önem arz ettiğini belirterek,” İskenderun’u ortak akıl yönetiyoruz. İskenderun’a hizmet noktasında her türlü fikre açığız. Ziyaretlerimiz diğer bölgelerde periyodik olarak devam edecek” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet