Skip Navigation Links

CHP Türkiye'nin Çimentosudur

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu:'CHP, Türkiye'nin Çimentosudur'dedi.

CHP  Türkiye'nin ÇimentosudurWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, mevcut iktidarın; Türkiye'de yaşanan tüm olumsuzluklardan, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sorumlu gösterdiğini ileri sürerek “Sanki 15 yıldır ülkeyi kendileri değil de CHP yönetiyor. Başarısızlıklarının faturasını CHP ve genel başkanımıza kesmelerine izin vermeyeceğiz. Halkımızın bunu iyi bilmesi gerekir" dedi.
Beraberinde ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile geçtiğimiz genel seçimde milletvekili adaylarıyla İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin görüşlerini açıklayan Yusuf Mansuroğlu, iktidar partisinin ülkeyi yönetemediğini ve sorunların her geçen gün büyüdüğünü iddia etti.
CHP'nin Türkiye'nin çimentosu ve Cumhuriyetin garantisi olduğunu belirten ilçe başkanı Mansuroğlu şunları söyledi."Şimdilerde genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu üzerine yeni bir senaryo yazılıyor. Milli hain ilan ettikleri, yumurta ikizi oldukları FETÖ'ye methiye düzdükleri, bitsin bu hasret dedikleri, ne istediniz de vermedik gibi sözleri söyledikleri günleri unuttular. Devletin hayati organlarını emanet ettikleri ve bir sürü kumpas hazırlayarak binlerce insanın mağdur edilmesini göz yumdular. Menfaatleri çatışınca FETÖ'yü düşman ilan ettiler. Bunları temizleme harekatı yapıyorlar, ancak başka tarikat üyelerine teslim oluyorlar. Bütün yaptıklarını kılıf, sorumlu bulmaya çalışıyorlar. Ekonomi dibe batmış sorumlu Kılıçdaroğlu, terör bitecekti her gün şehit geliyor sorumlu Kılıçdaroğlu, Almanya başbakanıyla bir zamanlar derin aşk yaşadılar, sonra ayrıldılar sorumlu Kılıçdaroğlu. Bunlar bu işi bilmiyor, ülkeyi yönetemiyorlar. Bulundukları makamları terk edecekler. Şimdi içerden gaipten garip sesler duyuyorlarmış. Kemal Kılıçdaroğlu'nu içeriye alacaklarmış. Geçleri yetmez. İlçe örgütü olarak genel başkanımızın sonuna kadar yanındayız, arkasındayız. Bizde devrimci ruhu var. Bu ülkede onbinlerce Kılıçdaroğlu var. Bu ülkenin büyük önderi nasıl sarayda oturan Abdulhamit'e karşı Kurtuluş savaşı başlatıp başarıl olduysa; bugün de genel başkanı mevcut saraya karşı bir kurtuluş savaşı başlatmıştır."

Delege Seçimleri Başlıyor!

Basın toplantısında 24 Ağustos 19 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan ilçe delege seçimleri konusunda açıklamalar yapan Mansuroğlu; yaklaşık iki ay sonra gerçekleşecek olan ilçe seçiminde yeniden başkanlığa aday olduğunu söyledi.
Görev yaptığı süre içerisinde hiçbir partili üye ve delege arasında ayırım yapmadığının altını çizen Mansuroğlu "Sizlerin teveccühü ile bu göreve geldim. Önümüzdeki dönem yeniden adayım. Eğer teveccüh gösterir seçerseniz görevime devam ederim. Aksi takdirde bu partide kapıcı olarak ta çalışırım. Seçilecek olan mahalle delegelerimizin hepsi bizimdir." diye konuştu.
 
 
CHP  Türkiye'nin Çimentosudur videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet