Skip Navigation Links

Karaağaçspor Arsuz İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Karaağaçspor İlçe Emniyet Müdürüne Verdiği Destekden ve İlgiden Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Karaağaçspor Arsuz İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Karaağaç spor yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak'ı makamında ziyaret ederek Karaağaçspor'un çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Karaağaç spor kulübü ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak yapılacak olan projeler hakkında, gençlerin suç ve suçlulardan korunması hakkında istişare edilerek bu gibi etkinliklerin gençler üzerindeki etkilerinden bahsedildi. Son olarak emniyet müdürüne verdikleri destek için teşekkür edilerek çiçek ve Karaağaç spor forması takdim edildi.
 
Konu hakkında açıklama yapan Karaağaç spor kulübü yöneticisi Haşim İnan “Gençler için,karaağaç spor kulübü olarak elimizden geleni yapıyoruz fakat emniyettin de bizimle beraber olduğunu görmek bize güç vermektedir. İlçe Emniyet Müdürlüğüyle beraber gençler için çalışmanın daha fazla yararlı sonuçlar doğuracağından eminim, bu konuda Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü her zaman yanımızda olmuşlardır. Ziyaret sırasında konuştuğumuz konular genel olarak gençler üzerineydi, gençlere özgür iradelerini engellemeden onlara yol göstermeyi bir kez daha amaç edindik. Önümüzdeki dönemde de gençler için birlikte daha iyi neler yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.
 
 
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil KARABACAK ise “Tüm halkımız için çalışıyoruz ama tabi ki gençler için daha dikkatli daha hassas çalışıyoruz. Bu konu üzerine fazla eğiliyoruz çünkü gelecek onların eseri olacaktır, yerlerimizi onlara bırakacağız. Bu doğrultu da gençlerimizi dışarıda ki kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan korumak başlıca görevimizdir. Karaağaç Spor yöneticilerinin de bu konu da yapmış olduğu çalışmalar göz ardı edilemez. Yönetici arkadaşların bu nazik ziyaretlerinden çok memnun kaldık, kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. İlerde daha kapsamlı projeler de beraber çalışacağız.” dedi. Ziyaretin sonunda Kulüb yöneticileri , yöneticiler ve vatandaşlar adına emniyet müdürü Halil Karabacak'a Arsuz'a vermiş olduğu samimi destek, güler yüzlü yaklaşımından dolayı emniyet ile bir aile ortamı hissettiklerini ve bu yüzden sonsuz teşekkürlerini ilettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet