Skip Navigation Links

Sercan’a Bir ‘Buket’ Mutluluk

Arsuz Belediyesi Özel Güvenlik Personeli Sercan Horoz Hayatını Buket Bor ile Birleştirdi

Sercan’a Bir ‘Buket’ MutlulukWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Özel Güvenlik Personeli Sercan Horoz, gönlünü kaptırdığı Bor Ailesi’nin güzel kızı Buket ile bir ömür sürecek olan birlikteliğe evet dedi. Gümüş Otel’de gerçekleşen düğünde, gecenin ilk dansını muhteşem bir atmosferde alkışlar arasında yapan Buket – Sercan çifti, daha sonra nikâh masasına oturdu. 
Başkan Nazım Culha’nın kıydığı, şahitliğini ise belediye personellerinden Jenny Corcet Katar, Sevda Tümkaya ve Kamuran İnan’ın yaptığı nikâhta davetlilerin huzurunda evet diyerek mutluluğa yelken açan Buket – Sercan çiftinin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
Oldukça neşeli bir ortamda kıyılan nikâhın ardından Başkan Culha nikâh defterini güzel gelin Buket’e, kahve fincanı hediyesini de Sercan’a takdim ederek, “Kahvenizi yudumlarken bizleri hatırlarsınız. Ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.
Daha sonra Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha ile bütün belediye personeliyle birlikte sahneye inen Buket – Sercan Horoz çifti sahnede gönüllerince eğlendi. Pasta kesme töreninde gelin ve damadın görkemli dansı düğüne damga vururken, sahneden biran olsun inmeyen genç çift konuklarla birlikte gece geç saatlere kadar eğlendi.
 
Sercan’a Bir ‘Buket’ Mutluluk videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet