Skip Navigation Links

Altınözü ve Yayladağı'nda Temayül Yoklaması

AK PARTİ’de bulunduğumuz ay içerisinde yapılacak olan ilçe teşkilatları olağan kongreleri öncesinde çalışmalar devam ediyor.

Altınözü ve Yayladağı'nda Temayül Yoklaması

Gündem   A+a-

 
AK PARTİ’de bulunduğumuz ay içerisinde yapılacak olan ilçe teşkilatları olağan kongreleri öncesinde çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Hatay'ı ziyaret eden Kahramanmaraş’ın eski milletvekillerinden Ak Parti Osmaniye ve Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç, Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde toplantılar düzenledi.
 
Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya Sıtkı Güvenç’in yanı sıra Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı Tahir Zümre ve partililer katıldı. İlçe başkanlığında üçüncü dönemini tamamlayan Tahir Zümre’nin aday olmayacağı olağan genel kurulda yeni adayı belirlemek için temayül yoklamasının da yapıldığı toplantıda konuşan İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç, Tahir Zümre’nin 3 dönemden beri AK Parti’ye hizmet verdiğini belirterek, “Dönemlerini tamamlayan ilçe başkanlarımız kâğıt üzerinde bundan sonra kâğıt üzerinde başkan olmasa da bizim gönüllerimizin başkanları olacaklar.” dedi.
 
 
YAYLADAĞI TOPLANDI
 
Altınözü’nde yapılan temayül yoklamasından sonra Yayladağı’na geçen İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç’i burada Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve Ak Parti Yayladağı İlçe Başkanı Recep Tuncer karşıladı. Partililerin de katıldığı temayül yoklamasının ardından Yayladağı’ndan ayrılan Güvenç hazırlayacağı rapor doğrultusunda Altınözü ve Yayladağı İlçe Başkanlığı için adı geçenleri genel merkeze sunacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet