Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amikli Yöneticiler Samandağ'da Deneme Dalışında

Kırıkhan, Hassa ve Kumlu’lu yöneticiler Samandağ denizinde deneme dalışı gerçekleştirdiler.

Amikli Yöneticiler Samandağ'da Deneme Dalışında

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan, Hassa ve Kumlu’lu yöneticiler Samandağ denizinde deneme dalışı gerçekleştirdiler.
     
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kumlu  KaymakamıAdnan Karaosmanoğlu,Hassa KaymakamıYusuf Turan,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, Kırıkhan  İlçe Nüfus müdürü  Atila Ayan, SYDV MüdürüAbdullah Karaman, Belediye Özel Kalem Müdürü Osman Sarp veKırıkhan Belediye Spor Sorumlusu Sinan Ekiz’den oluşan ekip Samandağ denizinde deneme dalış gerçekleştirdiler.
      
Daha önce Gölbaşı gölünde dalış gerçekleştirerek gölün temizliği konusunda insanları duyarlı olmaya davet eden Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Samandağ’daki deneme dalışlarını misafirleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Deneme dalışlarının keyifli birsualtı gezisine döndüğügünün ardından dalışa katılanlar su altındaki güzelliklerlekarşılaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ın öncülük ettiği Samandağ sahillerindeki deneme dalışı, eğitmen Mahmut İğde nezaretinde yapıldı.
 
Dalış sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Erklayıran; “Kırıkhan'a atandıktan sonra ruhu denizle bütünleşmiş biri olarak sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Ama olsun, Kırıkhan'da Gölbaşı Gölü, Değerli Dostum Tahsin Ceylan'ın deyimiyle 'Amik Gölünün Son Gözyaşı' vardı. Sualtı ve suüstü temizliğini yaptık, kitap çalışmalarına başladık. Bu kadarlık çalışma yetmezdi... Çalışma arkadaşlarıma deneme dalışı yapma önerisi götürdüğümde çekinerek karşılasalar da beni kırmadılar. Ve dün akvaryuma bakarak hissettikleri duyguyu, sualtının büyülü dünyası içinde bizzat yaşadılar. Dalış arkadaşlarım Kumlu Kaymakamı Adnan KARAOSMANOĞLU'na, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan'a, Belediye Başkanım Ayhan Yavuz'a, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim PAÇ'a, Nüfus Müdürüm Atilla Ayan'a SYDV Müdürüm Abdullah Karaman'a, Belediye Özel Kalem Müdürüm Osman Sarb'a, Belediye Spor Sorumlusu Sinan Ekiz'e mavi dünyaya hoş geldiniz diyorum. Dalış Eğitmeni Mahmut Iğde'ye ise deneme dalışlarını keyifli bir sualtı gezisine dönüştürdüğü için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş