Skip Navigation Links

CHP’den Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

CHP İlçe Yönetimi ile Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e iade-i ziyaret yaptılar.

CHP’den Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 
CHP  İlçe Yönetimi ile Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e iade-i ziyaret yaptılar.
 
Konuklarının ziyaretinden memnun olduğunu belirten Kaymakam Soytürk, şunları söyledi:
“Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan İskenderun’da yaşıyoruz ve sorunları  çözmek için çalışıyoruz. Güvenlik konusu  bizim için öncelikli konuların başında geliyor. Önceki kaymakamlarımızdan övgü ile söz edilmesi üzerimize aldığımız mirası daha anlamlı kılıyor, sorumluluk yüklüyor. Vatandaş odaklı çalışmak en büyük amaç ve hedeftir. Hizmet etmek ve başarılı olmak için çalışacağız.İnşallah dua alırız. “
 
Battı-çıktı projesiyle igili görüşlerini de açıklayan Kaymakam Soytürk, “Proje,İskenderun’a büyük anlam katacak. Sıkıntıya katlanacağız ama bunu en asgariye çekmeli. Okul zamanı, inşaat bölgelerinin yan taraflarına servis yolu açılması gerekir. Vatandaşın mağduriyeti asgariye indirilmeli.’’ Dedi.
 
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Biz bu kentte yaşayan herkesle kardeşçe, dostça yaşamayı istiyoruz. Eski kaymakamlarımızla da çok iyi diyalogumuz vardı. Bizim için kentimizin güvenliği her zaman önemlidir. Bugüne kadar bir sorun yaşamadık ve bundan sonra da olmamasını diliyoruz. İşbirliğimizin devamı, çocuklarımızın refahı ve güvenliği konusunda üstümüze düşeni yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet