Skip Navigation Links

Ayhan Kara Hatay'ı Karış Karış Geziyor

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ayhan Kara Parti Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Politika   A+a-

Seçim hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren ve sayısız toplantı yapan Kara CHP Hatay ilçe yöneticileriyle bir araya geliyor.Daha önce de Ressam Ali Taş ile birlikte Samandağ’daki 6 lisede ‘Maddeden Uzak Sanata Yakın Gençler’ adı altındaki projeye sponsorluk yapan Ayhan Kara, partidaşlarıyla tanışma turlarına Erzin ve Dörtyol teşkilatlarıyla başladı. Daha sonra Kırıkhan ve Hassa CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kara, burada hem kendini tanıttı hem de projelerinden söz etti. Nasıl bir politika uygulayacağından söz eden Ayhan Kara CHP’nin iktidara gelmesi için en az 3 ön şartın yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizdi:

1- Seçmen listeleri askıya çıktığı an teşkilatın bu listeleri incelemesi ve seçim gününde oy kullanabilecek yaşa gelen ama askıdaki listelerde adı bulunmayan vatandaşların derhal kaydının sağlanması.
2-Türkiye genelinde Milletvekilli aday listelerinin başta vicdan olmak üzere, vatanseverlik, vizyon, iyi tanınmışlık, başarı, kabul edilirlik, şaibesizlik gibi daha birçok kriter gözetilerek ve ilimizin demografik yapısı göz önünde bulundurularak adil bir şekilde şekillenmesinin sağlanması.
3-Sandık görevlilerinin büyük bir titizlikle seçilmesi, eğitilmesi ve bu görevlilerin sayım tutanaklarını derhal bağlı oldukları teşkilatlara ulaştırılmasının sağlanması.
Yukarıdaki şartların sağlanması için ilçe teşkilatındaki CHP’lilere büyük bir görev ve sorumluluk düştüğünü savunan Kara iktidara gelecekleri konusunda olan inancını partililerle paylaştı.Altı oka Altı milletvekilinin yakışacağını ve bunun bir hayal olmadığını savunan Kara bu temennisinin gerçekleşmesi için var gücüyle çalıştığını ve önümüzdeki aylarda da bu çalışmalara hız vereceğini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet