Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehidimiz Memleketine Uğurlandı!

Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz

Şehidimiz Memleketine Uğurlandı!

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz, düzenlenen törenle memleketi Osmaniye’ye gönderildi.
 
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz için görev yaptığı Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki Karahasan Paşa Kışlası'nda tören düzenlendi. Şehit Akdeniz, silah arkadaşlarının omuzlarında törenin yapılacağı alana getirildi. Saygı duruşu ve özgeçmişinin okunmasının ardından ilçe müftü vekili Kazım Ural tarafından yaptırılan duanın ardından Şehit Uzman Çavuş Akdeniz son yolculuğuna uğurlanmak üzere karayolu ile memleketi Osmaniye'deki baba ocağına gönderildi.
 
Törende ayakta güçlükle duran şehidin eşi Mükerrem Akdeniz’e yakınları destek olurken, 1 yaşındaki oğlu İhsan Yiğit ise görenleri duygulandırdı.
 
Diyarbakır’da görev yaptığı sırada terör örgütünün sözde Diyarbakır sorumlusunu öldürdüğü için ödül de aldığı kaydedilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz için düzenlenen törene Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Harsenlioğlu, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü, İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı, ilçe kaymakamları, şehit ailesi ve yakınları katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar