Skip Navigation Links

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılıyor

İskenderun’a bölgenin en büyük ağız ve diş sağlığı merkezi yapılıyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun’a bölgenin en büyük ağız ve diş sağlığı merkezi yapılıyor.
 
TBMM idare amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve İskenderun ADSM Müdürü Hüseyin Yunus İskenderun’a yapılmakta olan yeni ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundular.
 
KABA İNŞAATI TAMAMLANDI
 
Yeni ağız ve diş sağlığı merkezi binasında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden TBMM idare amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,”Yeni ADSM binasını çok önemsiyoruz. Günlük yapım işlerini takip ediyoruz. Yeni binanın kaba inşaatı tamamlandı. Şimdi ince işleri yapılıyor. Türkiye’nin en güzel diş hastanesinden birini İskenderun’a yapılıyor. Yaklaşık 7 dönüm arazi üzerine yapılmakta olan yeni ADSM binası tüm bölgeye hizmet verecekte büyüklükte olacak. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.
 
İSKENDERUN’A HAYIRLI OLSUN
 
AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise Yeni yapılmakta olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hemşerilerimize hayırlı bir şifa kapısı olmasını dileyerek “İnşallah diş hastanemiz de en kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
İLERİ TEKNOLOJİ KULLANILACAK
 
İskenderun ADSM Müdürü Hüseyin Yunus ise 6 katlı olacak olan yeni diş hastanesi binasında çalışmaları titiz bir şekilde sürdüğünü belirterek,” Bu hastanemiz bittiğinde dışarıya sevkler azalacak. Diş ünite sayısı iki katına çıkıyor. Son sistem makineler, ameliyat olanakları ve ileri teknolojik imkânlarla halkımız hizmetin en güzeline kavuşacak. Hekim sayısı artacak.” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet