Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz AK Parti Kutlamasında Konuştu

Başkan Yavuz AK Parti Kutlamasında Konuştu ”2023 Vizyonundaki Devasa Projelerimizle Milletimize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

Başkan Yavuz AK Parti Kutlamasında Konuştu

Gündem   A+a-

 
 
”2023 Vizyonundaki Devasa Projelerimizle Milletimize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara-Sincan’da düzenlenen AK Partinin 16. Kuruluş yıl dönümü kutlama programına katıldı.
 
Ankara Sincan'da düzenlenen AK Parti’nin 16. kuruluş yıl dönümü etkinlikleriİstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlik alanında toplanan Ak Parti gönüldaşları Ak Parti sözcüsü Mahir Ünal, BaşbakanBinali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını büyük bir heyecanla dinlediler.
AK Partinin 16.kuruluş yıldönümü vesilesiyle Ak Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte gittiği Ankara’da yaptığı açıklamada; “Ak partinin kutlu yürüyüş yolunda 16.kuruluş yıldönümünü tüm Ak Parti kadrolarıyla ve gönüldaşlarımızla birlikte kutlamaya geldik. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve yegane liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2023 vizyonundaki devasa projelerimizle, siyaset, din, dil, mezhep, ırk ayrımı yapmaksızın milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
Ak partili kadroların yapmış olduğu projelerle birlikte ekonomide, sanayide, tarımda, eğitimde, ulaşımda ve bir çok önemli kulvarda ülke genelinde önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini belirten Başkan Yavuz; “Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bunun yanında, ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşlarımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır.Lideriyle, Bakanlarıyla, milletvekilleriyle, teşkilatlarıyla ve gönüldaşlarıyla bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar