Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Camiamız Sizlerden Başarı Bekliyor”

Payasspor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor.

“Camiamız Sizlerden Başarı Bekliyor”

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor’un yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da yaptığı 3 etaptan oluşan 1 aylık kamp çalışmalarının ardından futbolculara verilen 3 günlük izin tamamlandı. Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretindeki Payas Spor’lu futbolcular yeni sezon hazırlıklarına başladı. 
Payas Spor’un yaptığı antrenmanı Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, Başkan vekili Osman Oğuzhan Çolak, Sportif Direktör Derman Gözükara, Kulüp müdürü Bülent Öntemel, ile taraftarlar izledi.
Antrenman öncesi Teknik Direktör Semih Tokatlı, yardımcı antrenörler ve futbolcularla bir araya gelen Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, “ Payas Spor camiası büyük bir camiadır. Bizler yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Yönetimiyle taraftarlarımızla, teknik heyetiyle ve futbolcusuyla Payas Spor’u en iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
Payas Spor’da Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın yardımcılıklarını Murat Kol ile Ahmet Aygün yapıyor.
 

SEZON AÇILIŞI 20 AĞUSTOS’TA

 
Payas Spor, yeni sezon açılışını 20 Ağustos Pazar günü Payas ilçe stadında kardeş takımı Erzin Belediye Spor ile yapacakları özel karşılaşmayla açacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar