Skip Navigation Links

HBB’nin Eğitime Verdiği Destek ile Başarı Artıyor

HBB yeni dönemde gerçekleştirilecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına öğrencileri hazırlıyor.

HBB’nin Eğitime Verdiği Destek ile Başarı Artıyor

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın her ilçesinde eğitim ve öğretime verdiği destek doğrultusunda adından sıkça söz ettiren Hatay Büyükşehir Belediyesi,  yeni dönemde gerçekleştirilecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına öğrencileri hazırlıyor. 
 
HBB, önümüzdeki dönem (TEOG) sınava girecek öğrencilere deneme sınavları yaparak ve daha kaliteli bir eğitim almalarını sağlamak için geleceğe hazırlıyor. Öğrencilerin seviyelerini belirleyerek eksik olan bilgilerine takviye yapıyor.

HBB ÖĞRENCİLERİ TEOG SINAVINA HAZIRLIYOR 

HBB Gençlik Merkezi’nde önümüzdeki dönem TEOG sınavına hazırlanan öğrencilere deneme sınavı gerçekleştirdiklerini açıklayan HBB eğitmenleri, öğrencilerin gelecek yaşamlarını bilinçlendirmek ve şekillendirmek adına onlara desteklerinin devam edeceğini bildirdi. 
TEOG sınavına hazırlamak için pek çok motive edici etkinlikte düzenleyen HBB Gençlik Merkezindeki çalışmalar öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördüğü gibi veliler tarafından çocuklarının geleceğine yön veren HBB Kültür Daire Başkanlığına ve onlar aracılığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet