Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

2 TL'lik Bağış Rabia'yı Hayata Bağladı

Rabia Armutçu,tedavisi için açılan yardım hesabına 2 lira yatıran ve öğrenci olduğunu tahmin ettiği bağışçının yaklaşımının kendisini duygulandırdığın

2 TL'lik Bağış Rabia'yı Hayata Bağladı

Sağlık   A+a-

 HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde omirilik kanseriyle mücadele eden 20 yaşındaki Rabia Armutçu, tedavisi için açılan yardım hesabına 2 lira yatıran ve öğrenci olduğunu tahmin ettiği bağışçının yaklaşımının kendisini duygulandırıp, hayata bağlanmasına neden olduğunu söyledi.
 
Esentepe Mahallesi'nde oturan ve omirilik kanseri nedeniyle yürüyemeyen fanatik Fenerbahçe taraftarı Rabia Armutçu, herkes gibi yürümek koşmak istediğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a seslenmişti. Hatay Valiliği'nin izni ile Rabia Armutçu için yardım hesabı açıldı. Yardımlarla ameliyat ve tedavilerini olan genç kız, yürüyebilmesi için bir süre daha tedavi göreceğini kaydetti.
 
HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM
 
Açılan yardım hesabına bağışçılarından adını açıklamadığı bir kişinin 2 TL yatırdığını söyleyen Rabia Armutçu, "Bu para sanırım bir öğrenci harçlığı. Bunu öğrenince çok duygulandım ve daha çok ayağa kalkmak, yürümek istedim. İnanın bunu hiç mi hiç unutmayacağım. Allah'a şükürler olsun ki İskenderun da bulunan hastaneler ve yardımseverlerin, bana yaptığı yardımlar sayesinde ciddi destek gördüm. Ailem yokluk içerisinde, inanıyorum ki bu zor günleri de aşacağız. Bir iki yıl içerisinde yürüyeceğime inanıyorum" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar