Skip Navigation Links

Dörtyol Esnaf Spor'un Kampı Sürüyor

Dörtyol Esnaf Spor'un yeni sezon öncesi Dörtyol kamp çalışmaları Teknik Direktör Cafer Bilir ile yardımcısı Erkan Çolak idaresinde devam ediyor.

Dörtyol Esnaf Spor'un Kampı Sürüyor

Dörtyol   A+a-

 2017-2018 Futbol Sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor'un yeni sezon öncesi Dörtyol Öğretmen evindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Cafer Bilir ile yardımcısı Erkan Çolak idaresinde devam ediyor. Dörtyol Esnaf Spor, 8 futbolcuyu renklerine bağlarken, 3 futbolcuyu da prensipte anlaşarak kampa davet etti.
Kulüp Başkanı Osman Çevik'in transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Reyhanlı Belediye Spor'dan Oğuzhan Şanlıoğlu, Dörtyol Belediye Spor'dan Mehmet Fer, Gözcüler Belediye Spor'dan Murat Deliveli, Arsuz Karaağaç Spor 1967 den Uğur Duman, Gözcüler Belediye Spor'dan Halim Sapmaz, Armutlu Spor'dan Serkan Boz, Gözcüler Belediye Spor'dan Semih Dağ, Dörtyol Belediye Spor'dan Niyazi Büyükal'ı renklerimize bağladık. Prensipte anlaştığımız 3 futbolcuyu da kampımıza davet ettik. İnşallah bu yıl genç dinamik izleyenlerin keyif aldığı bir takım ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet