Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Spor Başarıya Doymuyor...

Hatay Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, başarısının tesadüf olmadığını bu yılki performansıyla kanıtladı.

HBB Spor Başarıya Doymuyor...

Spor   A+a-

 Geçen sezon Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ni şampiyon tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, başarısının tesadüf olmadığını bu yılki performansıyla kanıtladı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı satranç sporcuları, 26 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında İzmit’te düzenlenen şampiyonayı 3. olarak tamamlayıp bir büyük başarıya daha imza atarak bu yıl Antalya da gerçekleşecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
 Birbirinden güçlü 14 takımın yer aldığı şampiyonada kıyasıya mücadele ortaya koyan Hataylı sporcular, birbirinden güçlü rakipler ile karşı karşıya geldi. Takım ruhunu ortaya koyarak başarılı sonuçlar elde eden satranççılar, kente bir kez daha kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşadılar.
Turnuva sonrası elde edilen başarı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Takım Koordinatörü Sultan Daban, “Sporcularımız bireysel olarak çok iyi mücadele etti. Çok güçlü rakiplerle kıyasıya mücadele ettik. Türkiye İş Bankası Satranç Süper Lig Şampiyonası üçüncüsü olduk ve bu yıl Antalya’da gerçekleşecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Kazandığımız bu başarıyı şehrimize armağan ediyoruz. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim. Bize olan inancını boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutluyum” diyerek yeni sezonda yeni başarılar elde etmek için daha çok mücadele edeceklerinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar