Skip Navigation Links

Türk Kızılayı Kurban Vekaletlerinizi Bekliyor...

İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Kızılay'a kurbanlık vekaleti vermek isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu

Türk Kızılayı Kurban Vekaletlerinizi Bekliyor...

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Kızılay'a kurbanlık vekaleti vermek isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.
 
Günay, 2007 yılından beri Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası düzenleyen Kızılayın, bu yıl ki kampanyasında da hayırseverlerden “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla bağış beklediklerini aktardı.
 
Günay, "Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2017 yılında da devam ediyor. Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay, kurban etlerini de yüzbinlerce mazlumun sofrasına ulaştıracak. Uygulanacak model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramı içinde değil, yıl boyu ete kavuşacak. Kızılay’ın “Kurban’da Kızılay Modeli” sayesinde hayırseverler Kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebilecek. Bu çağdaş model sayesinde özenle seçilen kurbanlıklar. Hayırseverler, yurtiçi 1 hisse kurban vekâlet bedeli olarak 735 Lira öderken, yurtdışı kurban vekâlet bedeli için 500 Lira ödeyecek. Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen vatandaşlar; Bankalardaki Kızılay bağış hesaplarını, Türk Kızılayı Şubelerini, PTT şubelerindeki Kızılay Posta Çeki hesabını, 168 ücretsiz çağrı merkezini ve www.kizilay.org.tr internet adresini kullanarak vekâletlerini verebilecekler.  Ödemesini kredi kartı aracılığıyla gerçekleştirecek olan vekâlet sahipleri, 4 taksit imkânından da yararlanabilecekler" dedi. Günay, Ayrıca "Kurban vekaletlerinizi Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şubesi Pınarbaşı Cad. No:6, İskenderun adresimize gelerek verebileceğiniz gibi 05415566622 nolu telefon numaramızdan size ulaşmamızıda talep edebilirsiniz. web sayfamız üzerinden online vekalet verebilirsiniz.
 
https://www.kizilay.org.tr/Bagis/BagisYap/107/vekaleten-kurban-yurt-ici Tüm Bankalarda  Türk Kızılayına Kurban Vekaleti Kabul Edilmektedir" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet