Skip Navigation Links

CHP’de Kongre Çanları

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da kongre sürecine girerken, kongrenin startını il başkanı Mehmet GÜZELMANSUR verdi.

CHP’de Kongre Çanları

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da kongre sürecine girerken, kongrenin startını il başkanı Mehmet GÜZELMANSUR verdi.
 
            Hatay’da 25 yıldan bu yana uygulanmayan delege seçimini 2017 kongre döneminde uygulamaya koyacaklarını kaydeden il başkanı Güzelmansur, üyelerin delegeleri belirleyecekleri sandıkları mahallelere koyacaklarının altını çizdi. İl ve ilçe teşkilatları açısından önemli olan kongre süreci öncesinde, il başkanlığından yapılan bu kamuoyu açıklaması belirli bir kesimin moralini bozacağı yönündeki kulisler hızla yayılıyor.
 
 
            CHP Belen’de neler oluyor?
 
            Hatay’da en eski ilçe başkanlarından olan Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in; 15 yıldır (2002) görevde olduğu bilinmekle beraber sık sık ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarında değişiklik yapmasıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında kongre sürecine de değinen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, il başkanlığı ile aynı zamana denk ge(tiri)len açıklamalarıyla akıllarda soru işareti bıraktı.
Önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmayacağını belirten Yüksel, parti içerisinde kendisine karşı bir lobinin oluştuğunu ve çay bahçesi köşelerinde faaliyet yürüttüğüne dikkat çekti. Yüksel’in basın açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayan CHP Belen Eski Bilişim Sorumlusu Mehmet BİLEN açıklamalarında; söz konusu ilçe başkanının görev ve sorumluklarını yerine getirmediğini belirterek ”insanlar neden parti binasında değil de çay bahçesi köşelerinde konuşuyor. Yoksa bu insanlar partiye mi giremiyor?” sorularını yöneltiyor. “her kongre öncesinden hayali düşman (rakip) yaratarak algı oluşturuyor” şeklinde sözlerini sürdürüyor. Gerçekleşen bu kadar olaydan sonra fısıltı gazetelerine kulak verdiğimiz zaman şimdiden Belen’de ilçe başkanlığına iki adayın olduğunu ancak ilçe yönetiminin baskılarına maruz kaldıklarını duyuyoruz. Bizde kamuoyu olarak soruyoruz. “CHP Belen’de neler oluyor?”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Bülent 4 Ağustos 2017 Cuma
Yeter artık belen de değişim istiyoruz
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet