Skip Navigation Links

Muayene Bacalarında Bakım ve Onarım Sürüyor

HATSU, Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında oluşan kanal hattı tıkanıklıklarının temizlenmesi adına çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Muayene Bacalarında Bakım ve Onarım Sürüyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında oluşan kanal hattı tıkanıklıklarının temizlenmesi adına çalışmaların sürdüğünü duyurdu.
 
Diğer ilçelerde olduğu gibi Kırıkhan’da da kanalizasyon problemlerinin çözüme kavuşması için müdahalelerin sürdüğünü bildiren Genel Müdürlük, Gazi ve Soğuksu mahallelerindeki ana muayene bacalarında temizlik çalışması yapılarak tıkanıklıkların sonlandırıldığını kaydetti.
 
Yapılan ıslah çalışmaları sayesinde kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğini kaydeden İdare, ayrıca bölge genelinde yapılan çalışma kapsamında yol seviyesi altında veya üstünde olan ana muayene bacalarının yol seviyesine getirildiğini kaydetti.
 
Ana bacaların yol seviyesine getirilmesi sayesinde olası bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğinin altını çizen HATSU, yol seviyesi hizasında olmayan logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu sorunun ortadan kaldırıldığını belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet