Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

15 Temmuz Turnuvasında En Değerli Oyuncu Ödülü İSTE'nin

İskenderun Belediyesi ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na katılan kurum temsilcilerini Başkanlık makamında ağırladı.

15 Temmuz Turnuvasında En Değerli Oyuncu Ödülü İSTE'nin

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na katılan kurum temsilcilerini Başkanlık makamında ağırladı. Turnuvanın “En”lerine İskenderun Belediyesinde düzenlenen törenle plaket takdim edildi. İskenderun Teknik Üniversitesi takımı oyuncularından Kadir Tohma turnuvanın “En Değerli Oyuncu” plaketini aldı.
“15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona ererken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, turnuvaya katılan kurum temsilcilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde turnuvanın “En”lerine plaket takdim edildi. 
Turnuvada, en centilmen takım, en az gol yiyen kaleci, en değerli oyuncu ve en çok gol atan takım gibi çeşitli klasmanlarda öne çıkan kurum temsilcilerine plaket verildi. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Futbol takımı oyuncularından Kadir Tohma, turnuvanın en değerli oyuncu plaketini alırken kurumlar destek ödülünü de İskenderun Teknik Üniversitesini temsilen İSTE Spor Koordinatörü Öğr. Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu aldı. 
Turnuva sonucunda; 
En Centilmen Takım: Sosyal Güvenlik Kurumu,
En Az Gol Yiyen Kaleci: Fevzi Güzelel (İskenderun Barosu)
En Değerli Oyuncu: Kadir Tohma (İskenderun Teknik Üniversitesi)
En Çok Gol Atan Takım: (İskenderun Barosu) Olurken, 
Fair-Play ödülleri ise, Esnafspordan Arif Özdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden Ferhat Duman, Türk Telekom’dan Metin Kördemir, İskenderun Barosu ve Jandarma Gücü olarak sahiplerini buldu.
Öte yandan, İskenderun Teknik Üniversitesi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Müftülüğü, İskenderun Adliyesi, TCDD, Polis Gücü, TMO, İskenderun Devlet Hastanesi ve Şehitler Derneği’ne de Kurumlar Destek Ödülleri takdim edildi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar