Skip Navigation Links

Sarı Zeybekler Komitesi’nden Muharip Gaziler Derneği’ne Ziyaret

İskenderun’da geniş bir kitleyle oluşan Sarı Zeybekler Komitesi 6002 Dünya Rekoru destek ziyaretlerine start verdi.

Sarı Zeybekler Komitesi’nden Muharip Gaziler Derneği’ne Ziyaret

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da geniş bir kitleyle oluşan Sarı Zeybekler Komitesi 6002 Dünya Rekoru destek ziyaretlerine start verdi.
 
İlk olarak Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden komite yönetim kurulunu dernek başkanı Neşet Turhan ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Altay tarafından karşılandı.
 
Ziyarette konuşma yapan Sarı Zeybekler Komitesi Başkanı Nevzat Kurt, 29 Ekim de İskenderun Anıt Alanı'nda 6002 gönüllü ile yapılacak olan Atatürk Portresi ve K. Atatürk imzası Dünya Rekoru çalışmaları hakkında bilgiler vererek şunları söyledi :
 
“Bizler Sarı Zeybekler Komitesi olarak Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında tek yürek olarak oluşmuş bir komiteyiz. Kuruluş felsefemize uygun olarak hiç bir parti, kurum ve kuruluşun arkasında olmadığımız gibi kendine Atatürkçü diyen herkesi ayrıştırmadan eşit biçimde kucak açıyoruz.
Komitemiz ilimiz Hatay gibi tam bir mozaik şeklinde oluşmuştur. Her kesimden, her düşünceden, her inançtan yol arkadaşlarımızla hareket ediyoruz ve edeceğiz.
Sizlerden de 29 Ekim tarihinde kırmayı hedeflediğimiz dünya rekoruna destek istiyoruz.“
 
Daha sonra söz alan Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği Başkanı Neşet Turhan, Sarı Zeybekler'in ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Bizler de sizler gibi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olan bir derneğiz. Sizleri ve komitenizi yaptığınız bu anlamlı ve onur verici çalışmalardan dolayı gönülden kutluyorum.
 
Çanakkale'de, Sakarya'da, Afyon'da ve daha bir çok cephede büyük zaferler kazanmış olan Atatürk için yapılan ve yapılacak olan her etkinliğin içindeyiz, içinde olacağız. Sizlerle birlikte bu rekoru kırarak tüm dünyaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bir mozaik kenti olan Hatay'dan tekrar duyurma onurunu yaşamak bizler için gurur verici olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.“
 
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin ardından Sarı Zeybekler Komite Başkanı Nevzat Kurt, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği Başkanı Neşet Turhan'a fotoğraf arşivinde olan bir Çanakkale Savaşı fotoğrafını hediye etti ve ziyaretçi defterini imzaladı.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet