Skip Navigation Links

HBB Kent Düzenine Önem Veriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB)Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, şehir merkezinde yeşil alanların bakımı ile çim biçme

HBB Kent Düzenine Önem Veriyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB)Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, şehir merkezinde yeşil alanların bakımı ile çim biçme ve diken temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürerek daha yeşil bir kent oluşturulması bağlamında özverili hizmetler gerçekleştiriyor.
 
 
Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere, sorumluluk alanlarıdâhilinde kalan bölgeler ile tüm cadde ve sokaklarda doğal bir görünüm kazandırma çalışmalarını özenli bir şekilde gerçekleştiren HBB ekipleri,trafiğin yoğun olduğu ağaçlık bölgelerderefüjlerden yollara taşan dikenleri temizleme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.
 
 
HBB ekipleri, kente doğal, temiz ve düzenlibir görünüm kazandırma çalışmaları kapsamındaErzin ilçe genelinde çim biçme ve diken temizliğiile göze hitap eden bir görünüm elde etti.
Çalışmalarınıvatandaşların ortak kullanım alanlarında daha güvenli ulaşım sağlamaları vekent estetiği duyarlılığıyla devam ettiren ekipler,il genelinde sürdürülen çalışmaların daha yeşil bir Hatay için kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini bildirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet