Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sıcaktan Bunalan Kedi Marketin Kapısına Sığındı

Kavuran sıcaktan bunaldı marketin serinliğinden faydalanmaya çalıştı

Sıcaktan Bunalan Kedi Marketin Kapısına SığındıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde sıcaklığın 40 dereceleri bulduğu bugünlerde sıcaklardan bunalan bir kedi, serinlemek için marketin kapısına sığındı. Marketin kapısının her açıldığında kapıya koşan ve marketin içinden gelen serin havadan faydalanmaya çalışan kedi ilginç görüntüler oluşturdu.
Marketin kapısının altından gelen serin havayla, kapının ağzına yatan ve orada kimi zaman uyuyan kedi alışveriş yapıp kapıdan çıkan vatandaşları bile umursamadı.
Sıcaklığın 40 derecelere vardığı İskenderun’da vatandaşlar evlerinden bile çıkmazken veya deniz kenarlarında akın ettiği günlerde sokakta yaşayan hayvanlar ise serin yerler arıyor.
Sokak kedisi bir marketin önüne yatarak, marketin içerisindeki serin havadan faydalanarak sıcaktan kurtulmaya çalıştı.
Havaların çok sıcak olduğunu en az insanlar kadar hayvanlarında bu sıcaktan etkilendiğini ifade eden Ali Korkmaz adlı vatandaş, “Hava çok sıcak gördüğünüz gibi sokaklarda bomboş. Hayvanlarda kendilerine serinleyecek yerler arıyor. Market gibi serin yerler arıyor. Kapıdan çekilmiyorlar. Onlarda serinlemek istiyor” dedi.
Cüneyt Uyar adlı bir diğer vatandaş ise, “Bu sıcakta insanlar bile sokakta yok. Hayvanlar daha dayanılmaz haldeler. Onlar sokakta bu sıcakta su bulamıyor, yemek bulamıyor. Tabiki onlarda çok daha serin yerler arıyordur. İnsanların biraz daha duyarlı olması gerekiyor. En azından çok zahmetli olmayan evlerinin önüne bir kap su koyarak bu hayvanları biraz daha serinletebilirler.” açıklamasında bulundu.
Saatlerce kapının önünde yatan ve kapının her açılmasında serin havayı alabilmek için yattığı yerden kalkarak kapıya koştu. İçeri girmeyi çok istese de markete girmek onun için yasaktı. 
Kimi zaman kapının penceresinden masumca bakan kimseye aldırış etmeden kendince serin bir yer bulmanın keyfini çıkardı.
 
 
 
Sıcaktan Bunalan Kedi Marketin Kapısına Sığındı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş