Skip Navigation Links

En Güzel Balkon Belli Oldu

HBB, Hatay’ın anavatana katılışının 78’inci yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği birbirinden anlamlı etkinliklerle gönüllerde taht kurdu.

En Güzel Balkon Belli OlduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ın anavatana katılışının 78’inci yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği birbirinden anlamlı etkinliklerle gönüllerde taht kurdu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet ve nikâh törenlerinin yanı sıra bu yıl da Hatay Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirdiği “En Güzel Balkon” yarışması ile Hatay’a yenilik katan HBB, kentin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirdi.

FOTOĞRAFLAR HASSASİYETLE DEĞERLENDİRİLDİ

Kent genelinden yaklaşık 90 balkon ve teras fotoğrafı, Hatay Kent Konseyi yöneticileri tarafından büyük hassasiyetle değerlendirildi. Dereceye giren vatandaşlar ödüllerini düzenlenen tören ile aldı.

22 Temmuz Cumartesi günü HATMEK Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine HBB Başkanvekili Ömer Dolar’ın yanı sıra HBB Genel Sekreteri Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB idarecileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KİMYON: AMACIMIZ ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK

Gerçekleşen ödül töreninde konuşan Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, yarışmanın amacının vatandaşların kendi imkânlarıyla evlerini ve şehri güzelleştirmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Hatay’ın artık daha planlı ve bilinçli bir şekilde büyüdüğünü de sözlerine ekleyen Kimyon, bu yarışmayı daha geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini ve yarışmanın önümüzdeki yıllarda da tekrarlanacağını belirtti.

Ödül töreninde yarışma ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Başkanvekili Ömer Dolar da; Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alanların arttırılması ve korunması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

MÜJDEYİ BAŞKANVEKİLİ ÖMER DOLAR VERDİ

Yeni nazım planları çerçevesinde yeni yapılacak yaşam alanlarının ruhsat aşamasında nüfusa göre ağaç dikme zorunluluğu getirerek, yeşil alanları artıracaklarını da müjdeleyen Dolar, yarışmaya katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Ödül töreninin ardından yarışmaya katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren HBB idarecileri bu güzel anı ölümsüzleştirdi.
 
 
En Güzel Balkon Belli Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet