Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Merhum Asaf Biçer İçin Dualar Edildi!

70 yaşındaki Asaf Biçer için Fener Caddesi üzerindeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Merhum Asaf Biçer İçin Dualar Edildi!

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde gazete ve dergi dağıtımı yapan Erdem ve Eşref Biçer’in, ani rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden 70 yaşındaki babaları Asaf Biçer için Fener Caddesi üzerindeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.
5 çocuk babası merhum Asaf Biçer için taziye evinin önünde kurulan çadırda dualar ve hatmi şerif okutuldu.  Biçer’in beklenmedik vefatından dolayı derin üzüntüye boğulan çocukları Eşref ve Erdem biçer kardeşleri de yakınları ve dostları da bir an olsun yalnız bırakmadılar.
Merhum Asaf Biçer’in çocukları ve yakınları taziyeleri kabul ederken taziye çadırında okunan Mevlid-i Şerif ardından dualar okundu ve akabinde yemek ikramında bulunuldu.
Basın camiasının sevilen emektarı Erdem ve Eşref Biçer’i de basın camiası dostları da bu acılı günlerinde yalnız bırakmazken, dualar merhum Asaf Biçer için yükseldi.
Bizlerde Merhum Asaf Biçer’e Allahtan rahmet, başta basın emektarı değerli arkadaşımız, merhumun oğulları Erdem ile Eşref Biçer ve ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş