Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Spor Efsaneleri Erhan Aksay Turnuvasında Buluştu

HBB tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, final gününde birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Hatay Spor Efsaneleri Erhan Aksay Turnuvasında BuluştuWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından düzenlenen ve her yıl artan coşkuyla uzun yıllardır devam eden Erhan Aksay Futbol Turnuvası, final gününde birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen ve Mayıs ayından beri devam eden maratonun ardından final karşılaşmasının oynandığı günde bir araya gelen Hatayspor’un efsane futbolcuları, oynadıkları gösteri maçı ile Hataylılara unutulmaz anlar yaşattı.

21 Temmuz Cuma günü HBB Esentepe Futbol Sahası’nda oynanan mücadeleyi rahmetli Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay ile birlikte eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, HBB daire başkanları ve çok sayıda Hataylı sporsever takip etti.

HBB Mehteran Takımı’nın sergilediği resital ve ardından minik dansçıların dans gösterisi, tribünleri dolduran sporseverlerden büyük alkış aldı.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN ANLAMLI MESAJ
Karşılaşma öncesi turnuva ve maç hakkında düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni ederek, üzerinde “Sporda Şiddete Hayır” yazılı tişört giydi.

Davetlerini kırmayarak yurdun dört bir yanından Hatay’a gelip turnuvayı onurlandıran futbolculara teşekkür etmeyi de unutmayan Başkan Savaş, turnuvanın isim babası Erhan Aksay’a rahmet diledi.

Süper Lig eski hakemlerinden Cem Tosyalı’nın yönettiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Meziyet Aksay yaptı.

BEYAZ TAKIM-KIRMIZI TAKIM:4-1
Göze hoş gelen futbolun yanı sıra birbirinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmada HBB Başkanı Lütfü Savaş attığı 2 golle yıldızlaşırken, karşılaşmayı beyaz takım 4-1 kazandı.
Maçın devre arasında Hatay futboluna ve kentin sportif gelişimine katkı sunan efsane futbolculara günün hatırasına şilt ve çiçek hediye edildi.

Karşılaşma sonrası HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mercimekli bulgur pilavı dağıtıldı.
 
 
 
Hatay Spor Efsaneleri Erhan Aksay Turnuvasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş