Skip Navigation Links

İste’den Bakan Aşkın Bak’a Dost Ziyareti..

İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı

İste’den Bakan Aşkın Bak’a Dost Ziyareti..

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine getirilen İstanbul Üniversitesi’nde kendisine 10 yıl asistanlık yapan Doktor Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.
 
Bakanlar Kurulunun açıklanmasının ardından sosyal medyadaki Facebook hesabından mutluluğunu paylaşan Prof Dr Güler Bilen Alkan, “Istanbul Üniversitesi’nde 10 yil bana asistanlik can yoldasligi arkadaslik yapan ve de universiteden sonra da dostlugumuz suren Dr.Osman Askin Bak Gençlik Spor Bakanı oldu. gururum Allah yolunu açık etsin” diyerek mutluluğunu ifade etti.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Doktor Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını dileyen Prof. Dr. Güler Bilen Alkan,  “Bakanımız Can Yoldaşım Dr.Osman Aşkın Bak'la makamında sohbet ettik hayırlı olsun dileklerinde bulunduk” şeklinde ikinci bir paşlaşım daha yaptı.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet