Skip Navigation Links

Arsuz’a Altyapı Eli Kulağında ..

Başkan Culha doğal gaz temel atma töreninde fırsatı değerlendirdi.

Arsuz’a Altyapı Eli Kulağında .. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Konuşmasının arasında Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali’yi kürsüye davet etti. Çaparaili’nin ağzından altyapı kanalizaspon müjdesini aldı.. 

 

Arsuz’a Altyapı Eli Kulağında .. 

Başkan Culha, HATSU sorumluluğunda alan altyapı ile ilgili son gelişmeleri yetkili birinci ağızdan halka aktarmak adında, kürsüye HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali'yi davet ederek, sözü kendisine bıraktı. 
 
Genel Müdür Mehmet Çaparali de Arsuz - 1 ve Arsuz - 2 olmak üzere projesi hazırlanan altyapı çalışması için 60 milyonluk ödeneğin önümüzdeki hafta içerisinde onaylanacağı müjdesini vererek, "Nazım Bey bize yükü yükledi, altyapı ve kanalizasyonla ilgili.  Kanalisazyon şebekesini yaptırdıktan sonra öyle büyük bir rakam çıktı ki önümüze, yıllardır rakamlarla uğraşan benim gibi bir adamın bile gözü korktu. 
 
Arsuz - 1 ve Arsuz - 2 olmak üzere projeniz hazır şu anda. Ama size müjdem olsun; Dün akşam Ankara'da bu işleri takip eden danışmanımdan aldığım haber bu projenin 60 milyonluk bir kısmını inşallah önümüzdeki hafta içerisinde onaylanacak ve bize gelecek. Bizde hemen ihaleye çıkacağız. İhaleye hazır durumdayız. 
 
İkincisi ise Avrupa İmar Kalkınma Bankası'ndan Sayın Belediye Başkanımız Nazım Culha'nın da yine büyük çabaları var burada, bu kararı meclisten alırken gerçekten çok da zorlandık. O da epey bir aşamaya geldi, bitmek üzere. Görüşmelerde son aşamada.. Kredi isteme aşamasında imzalar atılacak. İnşallah oradan da 60 - 70 milyon gibi bir rakam projeye destek olunacak. İnşallah önümüzdeki hafta bunun kesin müjdesini vereceğiz. Çünkü Ankara'dan imza çıkıp, önüme gelmeden bir bürokrat olarak kesin kanaat getiremiyorum. İnşallah bana verilen söz doğru çıkacak ve 60 milyonluk ilk ihaleye çıkacağız ve çalışmalara başlayacağız. Sizlerin onurunuza uygun olsun, şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
Arsuz’a Altyapı Eli Kulağında ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet