Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayvan Gübresi Depolama Alanı Yapıldı

Reyhanlı belediyesi hizmetlerini genişleterek, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerde oluşan çevre kirliğine ve köylünün

Hayvan Gübresi Depolama Alanı Yapıldı

Gündem   A+a-

 
Reyhanlı belediyesi hizmetlerini genişleterek, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerde oluşan çevre kirliğine ve köylünün kötü kokudan kurtulması maksadı ile daha önce Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından pilot bölge olarak Paşaköy Mahallesine hayvan gübresi atığı depolama alanı hayata geçirilerek işlerlik kazandı.
 
            Ardından bir başka köy olan Beşaslan mahallesi de aynı hizmeti kazandıran Reyhanlı Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Bu faaliyetin neticesinde, Mahallelerin farklı noktalarına dökülen hayvan dışkıları bir noktada toplanarak hayvan gübresi olarak kullanılmaktadır.
 
            Vatandaşların hem çevre kirliliği, hem hava kirliliği ve de çevrede oluşan kötü kokudan kurtulmuş olacaktır. Halkın hizmetine sunulan bu faaliyetin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; atıkların belli periyotlarda tahliye edilerek temizleneceğini, ilerleyen günlerde buna benzer hizmetlerin kırsaldaki diğer mahallelere yapılmak üzere programa alındığını belirtti."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş