Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Kırıkhan  Belediyesi tarafından Yeni Devlet Hastanesi karşısında ilçemize kazandırılan park hem vatandaşları hem de çocukları memnun etti.

Başkan Yavuz Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Kırıkhan   A+a-

 Çocukları mutlu edecek çok sayıda proje ve çalışmaya imza atan belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Mimar Sinan Mahallesinde Yeni Devlet Hastanesi karşısında boş alana Çocuk Oyun Parkı yapımını tamamladı. Vatandaşın yeşil alan ve park ihtiyacını gidermek adına önemli bir projeyi daha hayata geçiren Kırıkhan  Belediyesi ve Başkan Yavuz mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı. 
Kırıkhan  Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar da parkın oyuncak gruplarının montajı, Çevre düzenlemesi, Peyzaj ve Boyama çalışması yapılarak mahalle halkının ve çocukların hizmetine açıldı.  

Başkan Yavuz, “Yapılan Parklarımıza ve Hizmetlerimize Sahip Çıkalım”

Modern ve yaşanılabilir bir kentte çocuk oyun parkları ile dinlenme tesislerinin büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Yavuz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, her mahallemize bir adet çocuk oyun parkı yapacağımıza dair söz verdik. Birçok mahallemizde çocuklarımız için oyun parkı çalışmalarımız halen devam ediyor, ayrıca hizmet veren parklarımızda yıpranan ve parçalanan oyun aletlerini değiştirerek çocuklarımızı güvenli oyun alanları oluşturuyoruz. Burada halkımızdan da beklentilerimiz var. Lütfen yaptığımız parklara ve hizmetlere sahip çıksınlar, Çocuk oyun gruplarını, oturma bankları, kamelyalar ve çöp kovalarını parçalayanlara fırsat vermesinler.”dedi.

“Mahallemizin bu parka ihtiyacı vardı”

Sağlanan hizmetlere ilişkin değerlendirmede bulunarak Mahalle sakinleri adına konuşma yapan Ömer Faruk Kocacık, “Başkanımızın bize ve çocuklarımıza Çocuk Oyun Parkı yapma sözü vardı. Çocuklarımızın da bu güzel parkımıza ihtiyacı vardı. Çocuklarımızın enerjilerini atabileceği, güzel bir mekân oldu. Bu hizmete sahip çıkmak lazım. Başkanımız Ayhan Yavuz’a, Kırıkhan Belediyemize ve çalışma ekibine bu park için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçemize Başkanımız tarafından yaptırtılan tüm hizmetleri gururla takip ederek, Başkanımızın başarılı çalışma ve hizmetlerinin devam etmesi için dua ediyoruz. ”dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar